Italtrade & Co

Biodermis

Plasturi, gel si crema cu silicon de la Biodermisâ„¢

Un tratament eficient pentru eliminarea cicatricilor hipertrofice si cheloide! Produse pe baza de silicon: plasturi, crema si gel cu silicon. Siliconul este absorbit din produs si are loc o nivelare a cicatricei. Sunt usor de aplicat si cu efecte spectaculoase. Sunt sub forma de gel, crema si plasturi de diferite dimensiuni. Sunt usor de folosit, fara reactii adverse. Pentru o eficienta maxima este recomandat de folosit produsul mai mult timp, circa 2-3 luni.
Pro-Silâ„¢ 4.25g

COD: PRO-111

Epi-Dermâ„¢ Standard Silicone Gel Sheet

COD: EDG-46

Xeragelâ„¢

COD: XSO-797

Pro-Silâ„¢, Special creat pentru Maini, Fata, Gat, Coate, Picioare si Glezne. Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Epi-Dermâ„¢, Pentru reducerea cicatricilor post-arsura. Ideal pentru cicatrici hipertrofice si cheloide. Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Xeragelâ„¢, Special creat pentru Maini, Fata, Gat, Coate, Picioare si Glezne. Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.Epi-Netâ„¢ 2" x 60"

COD: EPN-2500

Epi-Tapeâ„¢ 2" x 10

COD: EPT-97

SilqueClenzâ„¢

COD: SLC-497

Plasa pentru plasturi. Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Epi-Tapeâ„¢, Special creat pentru Maini, Fata, Gat, Coate, Picioare si Glezne. Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
SilqueClenzâ„¢ was specifically invented to minimize skin irritation on highly sensitive & post-operative wounds. It comes in an easy to use & apply bottle, perfect for cleansing and treating minor wounds. Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.

   
Pro-Silâ„¢ 17g

COD: PRO-111

   
Pro-Silâ„¢, Special creat pentru Maini, Fata, Gat, Coate, Picioare si Glezne. 17 g Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
   
Loading...