Italtrade & Co

Emervel

Emervel este o substanta de umplere (filler) by Galderma cu o tehnologie noua si patentata OBT (Tehnologia Balantei Optime) in procedeul de stabilizare (cross-linkare). Concentratia acidului hialuronic este de20 mg/ml, este un acid hialuronic pur, fara stabilizatori!

 

Emervel Classic

Ofera un efect de lifting si umplere pentru ridurile medii nazolabiale, ale zambetului, cearcane si ridurile frontale. Contine ca anestezic lidocaina pentru confortul pacientului in timpul procedurii.

Emervel Deep

Ofera o solutie pentru ridurile profunde, substituind volumul pierdut al tesuturilor odata cu varsta. Este ideal pentru injectarea ridurilor profunde nazolabiale, ale zambetului. Contine ca anestezic lidocaina pentru confortul pacientului.

Emervel Volume

Emervel Volume este solutia perfecta pentru refacerea volumului facial pierdut. Creeaza un suport pentru tesuturile cutanate cu un usor lifting si refacerea densitatii pielii. Reda un aspect mai tanar pentru trasaturile fetei. Contine lidocaina pentru confortul pacientului.

Emervel Lips

Pentru buze perfecte, voluptoase si senzuale exista Emervel Lips. Poate fi injectat atat in contur cat si volumul buzelor, in ridurile periorale si in colturile gurii. Contine lidocaina pentru confortul pacientului. Este bine tolerat de catre pacienti si are o remanenta indelungata.

Loading...