Italtrade & Co

Gloria Med

Va prezentam produse pentru terapia de compresie.

Aceasta companie este specializata in produse pentru afectiunile sistemului venos si limfatic cat si pentru profilaxia lor.

Istoria acestei companii a inceput inca din 1926, cand a inceput activitatea de fabricare. Gloria Med va ofera o gama completa de ciorapi medicinali cu divers grad de compresie. Scopul este de a mentine sanatatea chiar pe fonul unei insuficiente venoase cornice. Ciorapii Gloria Med sunt prescrisi de catre doctorii din intreaga lume. Sunt disponibile diverse stiluri, marimi, culori si grade de compresie.

Cum lucreaza compresia

Terapia de compresie lucreaza aplicand o presiune controlata pe suprafata venoasa, imbunatatind circulatia venoasa. Cea mai mare compresie este la nivelul labei piciorului si gambei, devenind mai mica pe portiunea superioara a piciorului. Imbunatatirea fluxului sangvin ajuta la tratamentul venelor varicoase, ulcerului trofic si afectiuni ale sistemului limfatic.

Indicatiile:

  • imediat dupa interventii chirurgicale sau scleroterapie pe venele afectate
  • pentru picioare grele si obosite
  • reduce si previne aparitia edemului ( picioare umflate )
  • imbunatateste circulatia venoasa si limfatica
  • pastreaza un ritm sanatos de viata

In catalog veti gasi diverse game de produse cu divers grad de compresie ( clasa functionala). A fost conceputa si gama pentru barbati cu divers grad de compresie si culori.

Un produs nou este ULCERKIT folosit pentru ulcere trofice ale gambei. Este alcatuit din 2 piese ce faciliteaza aplicarea si efectuarea pansamentelor.

Pentru a stabili marimea corecta se fac masuratorile respective de catre persoane calificate.

Catalog

Soft

Cotton

Comforn

Strong

Loading...