Macrolane

Ultimul produs lansat de compania Q-Med pentru augmentarea corporala este MACROLANE.

QMed – MACROLANE - acidul hialuronic stabilizat NASHA, pentru remodelare corporala.

Macrolane este primul acid hialuronic folosit pentru remodelarea corporală! Este sub forma de gel injectabil, biodegradabil, folosit pentru augmentarea non-chirurgicală a urmatoarelor zone: fese, gambe, abdomen, remodelarea concavităţilor post-lipoabsorbţie.

Fără anestezie generală, fără perioda de recuperare (vă puteţi relua activitatea imediat după tratament), fără cicatrici post-operatorii, fără perioada de spitalizare, sunt numai câteva beneficii ale noului produs!

Este injectat cu ajutorul unei seringi speciale după o anestezie locală. Durata tratamentului este de 30-90 minute în funcţie de zonele tratate şi de cantitatea de gel injectată. Formele corpului vor căpăta noi trăsături, delicate şi cu un aspect natural.

Macrolane VRF (factor restaurare volum) este disponibil sub doua formule diferite: Macrolane VRF 20 şi Macrolane VRF 30 in cutii continand fiole a 10 ml sau 20 ml Fiecare produs este conceput pentru necesităţile fiecărui pacient. Medici chirurgi plasticieni din România au fost instruiţi de către specialiştii de la Q-MED din Suedia.


Loading...