Italtrade & Co

Mastelli

Toate produsele contin extras din icre de peste cu efect cicatrizant, regenerant, antidistrofic.

PLACENTEX

PLACENTEX INTEGRO

Fiole 3 ml
Principul activ : polidezoxiribonucleotide 5.625 mg.
Excipient : clorura de sodiu, apa, p.p.i.

PLACENTEX CREMA

100gr.
Principul activ : polidezoxiribonucleotide 80 mg.
Excipienti: esteri de acid oleic de alcool decilic, alcool cetilstearilic, lanolina anhidra, alchili p-hidroxi benzoati, imidazolidinuree, baza aromatica, apa epurata.

Indicatii terapeutice

PLACENTEX INTEGRO: patologia tesutului conjunctiv pe baza distrofica sau distrofico-ulcerativa, cicatrizant, antidistrofic.
PLACENTEX CREMA: patologie cutanata si a tesutului conjunctiv pe baza distrofica sau distrofico-ulcerativa, cicatrizant, antidistrofic.

Dosare, modalitati si durata de administrare

PLACENTEX INTEGRO: O fiola pe zi pe cale intramusculara sau subcutanata, in cicluri de 15-20 de zile, repetabile.
PLACENTEX CREMA: aplicare locala o data sau de doua ori pe zi.

TURNOVER

Crema pe baza de nucleotide cu efect de regenerare, calmare, cicatrizare si antidistrofic. Este indicat in special dupa tratamente cu laser, IPL si peeling chimic, asta datorita proprietatilor de calmare si epitelizare.

ROSADERM

Crema cosmetica pentru tratamentul cutanat fragil, cu tendite de cuperoza si eritroza.
Crema ROSADERM intruneste principiile biologice active si fito-complexe cu actiune specifica selectiva in prevenirea “coloritului aprins” localizat pe obraji, nas si gambe, decongestioneaza si normalizeaza micile vase, optimizeaza grosimea stratului cheratinic in pielea subtire. Crema constituie asadar un coadjuvant cosmetic ce trebuie ales in cazul unor probleme de  tipul cuperozelor, avand efect de protectie a pielii.
Crema ROSADERM poate fi utilizata in oricare cazuri de inrosire a pielii, chiar si cu caracter tranzitoriu.

PLINEST si PLINEST fast

Gel intradermic cu polinucleotide . Plinest este un gel pe baza de polinucleotide, pentru insertii intradermice.

INDICATII

Datorita caracteristicilor sale biochimice, vasodilatoare si hidratante, amelioreaza tonusul si elasticitatea cutanata. Este folosit de asemenea si pentru zonele cu ridicata componenta fibroasa precum cicatrici si striatii.

MODALITATI DE UTILIZARE

Plinest este administrat prin injectarea solutiei in derm prin folosirea unui ac subtire (in general 30G). Plinest este foarte versatil si poate fi usor utilizat pe orice zona: scalp, frunte, arcada sprancenelor, pometilor, conturul ochilor, fata, gat, abdomen, coapse, etc.
Se pot folosi diferite tehnici de injectare: tehnica liniara, micropunctata, multiple injectii liniare, etc. Plinest poate fi administrat deasemenea si prin folosirea unor tehnici moderne neinvazive (electroforeza, hidroelectroforeza, etc.).

ioMask - Masti dermocosmetice

LIGHTENING MASK

Tratament cosmetic cu efect de luminozitate, cu un continut mare de nucleotide de origine naturala, pentru depigmentarea petelor pielii de pe gat si fata. Este recomandat dupa tratamente de peeling chimic, laser, etc.

TENSOR MASK

Tratament cosmetic cu efect tensor imediat pentru gat si fata. Hidrateaza pielea, cu efect revitalizant, de luminozitate si tensor pentru netezirea ridurilor.  Acest tratament contine tripeptide care netezesc vizibil ridurile pielii. Chitosan – substanta continuta in compozitie – furnizeaza un efect de hidratare de durata si in profunzime, formand un film protector pe suprafata pielii.  Poate fi folosit si ca baza de machiaj.

ANTIAGEING MASK

Tratament cosmetic pentru gat si fata cu efect nutritiv, de hidratare si revitalizare, cu un continut de nucleotide de origine naturala, care protejeaza impotriva radicalilor liberi si stimuleaza regenerarea pielii. Prin prezenta lipopetidelor se penetreaza adanc pielea – stimuland producerea de colagen de catre fibroblaste.

REPAIR MASK

Tratament cosmetic cu efect reparator care reduce iritatiile pielii cauzate de factorii atmosferici (soare, vant…) sau dupa tratamente medicale.

www.mastelli.com

Loading...