Restylane

Restylane da forma cu ajutorul unei substante naturale a corpului uman care se numeste acid hialuronic. Injectat in piele confera volum, rezultat care este in conformitate cu normele de sanatate si cu un aspect natural.

Acidul Hialuronic stabilizat in unica formula NASHA

Acidul Hialuronic stabilizat in unica formula NASHA – realizata de echipa de medici QMed din Suedia cuprinde pentru domeniul estetic produsele Restylane, Macrolane. Netezirea ridurilor sau obtinerea volumului dorit pentru buze, o mai mare senzualitate a formei le veti avea datorita unui element de natura umana – acidul hialuronic de origine non-animala NASHA in produsele Restylane care ofera o alternativa multipla pentru estetica faciala de reintinerire a pielii, de umplere de riduri fine, cele de expresie sau adanci, remodeleaza si confera volum conturului facial.

 

Restylane

A fost primul produs din aceasta gama, fiind cosiderat produsul standard pentru diminuarea ridurilor medii, de expresie, a celor dintre sprancene, ale fruntii si cele dintre nas si gura. De asemenea se poate folosi pentru umplerea depresiunilor din zona cearcanelor.

Restylane Perlane

Acum si cu lidocaina, Restylane Perlane Lidocaine. Restylane Perlane, creat pentru ridurile adanci, nasolabiale, pentru liftingul sprancenelor, marirea buzelor.

Restylane Lip Volume

Restylane Lip Volume este produsul nou pentru buze cu aceeasi formula a acidului hialuronic NASHA. Particulele de gel sunt in asa fel create incat rezista mult mai bine la mímica faciala crescuta din zona periorala.

Restylane SubQ

Restylane SubQ, pentru contururile faciale, ridicarea pometilor, pentru barbie, obraji, confera un efect de lifting al fetei.

Restylane Vital

Hidrateaza si reface pielea din interior, inducand vitalitate si regenerare pielii expusa prea mult la soare, sau pentru pielea imbatranita. Perfect pentru vitalitatea si hidratarea fetei, si pentru suprafetele unde trecerea anilor si factorii externi au dus la imbatranirea pielii de pe gat, decolteu si partea exterioara a mainilor.

Restylane Vital Light

Pentru hidratarea si intinerirea fetei, pentru gat, decolteu si suprafata externa a mainilor. Restylane Vital Light ajuta pielea mai fina si mai tanara dar deteriorata datorita expunerilor indelungate la soare sau pentru o piele care nu este destul de hidratata in general sau care este imbatranita prematur. Restylane Vital Light induce din interior o noua vitalitate si elasticitate.

Restylane Injector 2ml

 

Tratamentul se face cu ajutorul unui injector care ofera confort medicului, pacientului si un rezultat optim pentru tratament. Aveti cantitatea egala si exacta care trebuie injectata la o aplicare, un singur semnal sonor va indica cat sa injectati corect. Cele 6 ace cuprinse in kitul care contine un injector de unica folosinta care are 2 ml, va ajuta sa aveti un tratament rapid si fara durere.

Rezultatele dupa tratamentele cu produsele Restylane, sunt instantanee.

Nu sunt necesare teste preliminare si un tratament dureaza adesea mai putin de 30 min. Restylane este un gel cristal – forma stabilizata a acidului hialuronic, substanta cuprinsa in mod natural in corpul uman. Acidul hialuronic mentine apa in tesuturi, reface gradul de hidratare si confera volum in piele. Crescand in varsta, producerea naturala de acid hialuronic se diminueaza, se pierde volum si elasticitate. O simpla injectare cu Restylane readuce volumul pierdut din piele, creeaza volum mai mare buzelor, indeparteaza ridurile fine sau adanci. Restylane este un produs resorbabil care este absorbit in mod natural in timp. Aceasta inseamna ca puteti sa alegeti cand sa faceti un alt tratament pentru a pastra efectul.

Loading...